tisdag 19 april 2016

Läsdagbok- Vilken gener tillhör boken?

Titel: Det är dags att inte freaka ut

Boken som jag läser tillhör många olika slags gener. Boken innehåller verkligen alla möjliga gener och skulle passa många. De två huvudkaraktärerna i boken upplever väldigt mycket spänning när det ska försöka lösa fallet om den försvunnen flicka. Boken är fullproppade med spännande och dramatiska händelser där karaktärerna utsatts för mycket. Fallet om den försvunna flickan som de ska lösa under bokens gång gör att boken både är en spänningsroman men även en deckare. Den här deckaren skiljer sig dock från de allra flesta deckarna. Boken är inte som en vanlig deckare där det viktigaste i boken är att fånga den skyldiga. I boken ”Det är dags att inte freaka ut” är det viktigaste för de två huvudkaraktärerna att få svar på alla frågor som uppstår i en dramatisk händelse under en av deras barndom istället för att avslöja den skyldiga. 

I boken förekommer också andra gener så som till exempel komedi och romantik. Boken är även väldigt underhållande med en lagom balans av humor. När man läser den underhållas man på en hög nivå utan att boken känns fånig och tramsig. 

Romantik finns också med under hela bokens gång. Romantiken och att huvudkaraktärerna har fattat tycke för varandra växer fram i smyg under hela boken och romantiken ligger i fokus i slutet av berättelsen.


Denna bok innehåller och bjuder verkligen på allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar